Wanneer je besluit op truffel reis te gaan, doorlopen we samen drie stadia, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

PREPARATION

The Inwards Journey

Stap 1 - Vragenlijst
Stap 2 - Coaching Sessie
Stap 3 - Persoonlijke Voorbereiding

EXPERIENCE

The Outwards Journey

Stap 1 - Set & Setting
Stap 2 - De Psychedelische Reis 
Stap 3 - Landen & Uitpakken                

INTEGRATION

The Onwards Journey

Stap 1 - Integratie sessie
Stap 2 - Persoonlijke nazorg
Stap 3 - Reflectie reistraject

EXPLORATION

Voorbereidingstraject

Stap 1 – Vragenlijst
Via deze vragenlijst besteden we aandacht aan jouw algemene welzijn en persoonlijk welbevinden.
De vragenlijst bestaat uit 4 onderdelen:

  • een gedeelte over de staat van jouw fysieke welzijn
  • een gedeelte over de staat van jouw mentale welzijn
  • een gedeelte over de staat van jouw emotionele welzijn
  • een gedeelte over de staat van jouw spirituele welzijn

De antwoorden uit de vragenlijst bespreken we samen in de voorbereidende coaching sessie.

Stap 2 – Coaching sessie
In de eerste coaching sessie bespreken we de ingevulde vragenlijst en kijken we samen naar jouw motivaties en beweegredenen voor de psychedelische truffel reis en welke vormen van fysieke, mentale en emotionele voorbereiding het beste bij jou passen in deze voorbereidende fase. Daarnaast gaan we dieper in op het stellen van intenties voor jouw reistraject en creëren we een passend programma op maat voor de dag van jouw truffel sessie.

Stap 3 – Persoonlijke voorbereiding
Na afloop van de eerste coaching sessie stuur ik je per e-mail een document met alle praktische informatie en de disclaimer voor de truffel reis. Daarnaast ontvang je van mij een voorbereidende gids met meer achtergrondinformatie over reizen met psychedelica en een aantal voorbereidende opdrachten om mee aan de slag te gaan.

EXPERIENCE

Ervaringsreis

Stap 1 – Set & setting
Op de dag van de truffel reis zelf besteden we in de ochtend tijd en aandacht aan ontspannings oefeningen gericht op meditatie, ademwerk en lichaamsbeweging.

Stap 2 – De Psychedelische Reis
Na het middaguur beginnen we met het klaarmaken van de truffel thee, waarna vervolgens jouw psychedelische reis met de truffels van start zal gaan. De sessie duurt ongeveer 6 tot 8 uur en zal worden ondersteund door muzikale begeleiding, aromatische geuren en natuurlijke elementen om alle zintuigen te prikkelen en de reis naar binnen kracht bij te zetten. De psilocybine houdende truffels kunnen ons op magische wijze gidsen door verruimd bewust-zijn en het reizen met de truffels is uitermate geschikt voor het exploreren van onbewuste processen, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Gedurende deze sessie sta ik je bij om de verschillende stadiums van de ervaring op een veilige en vertrouwde manier te bereizen.

Stap 3 – Landen & uitpakken
Wanneer de psychedelische werking van de truffel thee langzaam begint uit te werken, zal de landing worden ingezet en bespreken we bij thuiskomst samen jouw eerste indrukken, inzichten en belevenissen onder het genot van heerlijke gezonde hapjes en een drankje.

EXPANSION

Integratiefase

Stap 1 – Integratie sessie
In deze coaching sessie besteden we aandacht aan het uitpakken van de ervaring door te kijken naar de belevingen, opgedane inzichten, gevoelens en emoties, de getoonde beelden of fysieke sensaties. We gaan hierbij in op de diepere betekenis en het vertalen van de doorgekomen boodschappen en informatie verkregen uit de truffelreis. Daarnaast bespreken we samen hoe je dagelijkse in verbinding kan blijven staan met deze inzichten en hoe je deze op praktische wijze kan implementeren in je dagelijkse leven.

Stap 2 – Persoonlijke nazorg
Na afloop van de eerste coaching sessie stuur ik je per e-mail meer informatie voor persoonlijke nazorg, een overzicht van integratiemethoden en een gids met ondersteunende opdrachten

Stap 3 – Reflectie Reistraject
Een maand na de integratie sessie plannen we een moment om samen te komen en te reflecteren op jouw gehele reistraject, en na te gaan hoe het staat met jouw algemene welzijn en persoonlijk welbevinden.

COACHING

Coaching

Buiten de coaching sessies binnen de verschillende fases van het reistraject is het ook mogelijk om een coaching traject of individuele sessies te boeken. Mocht je meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden, dan kun je gebruik maken van het contactformulier en aangeven aan welke vorm van coaching jij behoefte hebt. 

De coaching sessies vinden plaats in Breda of digitaal met video op ZOOM. Voordat we een coaching sessie of traject ingaan zal er eerst een persoonlijke intake plaatsvinden, zodat we samen goed kunnen bepalen wat past en aansluit op jouw wensen. Dit kan indien gewenst ook telefonisch.

 

WORKSHOPS

Workshops

Voor retraites, ondernemers, onderwijsinstellingen en evenementen, creëer ik workshops op maat over topics als

– Inheemse Tradities en Moderne Tools

– De Kunst van Innerlijke Transformatie

– Innerlijke reizen met Natuurlijke Psychedelica

– Intuitief Ondernemen 

Mocht je meer willen weten over de inhoud van deze workshops of interesse hebben in creaties op maat, dan kun je mij benaderen via het formulier op de contact pagina.