Workshop – “Intuïtief Ondernemen”
19 januari 2021 door Tessa van de Ven

Over dit evenement 

Intuïtie als innerlijk kompas voor je ondernemerschap, om op eigen-wijze te navigeren in de wereld van ‘Authentic Decision Making’.

In deze interactieve workshop bestuderen we de onderliggende mechanismen van onze intuïtieve (en visionaire) vermogens en hoe je deze kan inzetten voor het nemen van kloppende keuzes voor jouw onderneming. 

Onze intuïtie spreekt een andere taal dan ons hoofd en vraagt om andere waarneemtechnieken. Wanneer we onze aandacht intentioneel naar binnen richten zijn we in staat om de boodschappen van het hoofd te onderscheiden van onze authentieke intuïtie.

Aan de hand van concrete tips en tools gaan we aan de slag met onze innerlijke vermogens en vaardigheden, om zelf in het moment te ervaren hoe je een vertrouwde en verdiepende relatie kan opbouwen met jouw intuïtieve kompas.

    Over Tessa van de Ven

    • Sinds 2018 actief als organisator van meerdaagse retraites, facilitator van psychedelische sessies en persoonlijke ontwikkeling/ life coach
    • Passie voor eco psychologie, eeuwenoude tradities en een moderne en praktische spirituele levenswijze
    • Integreert haar opgedane kennis en ervaringen met traditionele culturen, ceremonieel werk en moderne retraite organisaties in coaching trajecten, workshops en psychedelische sessies op maat